Mexikó földrengés

Mint arról portálunkon is beszámoltunk kedd éjszaka a 12 fokozatú skála szerinti 71 erősségű földrengés pusztított Mexikóban amely már. A Csendes-óceáni Szökőárjelző Központ figyelmeztetést adott ki hogy Mexikó nyugati partvidékének egyes szakaszain a dagály.


We Love Mass Meditation Szeretjuk A Tomegmeditaciokat Meditacio Mexikoert Szeptember 23 An Magyar Ido S Earthquake Mexico North American Plate

1 day agoAhogy korábban az Origo is megírta erős földrengés rázta meg vasárnapra virradóra Tajvan keleti részét a rengéseket amelyek legalább egy ember halálát okozták Tajpejben is.

. Erős földrengés volt Mexikóban. Erős 76-os földrengés volt a nyugat-mexikói La Placita de Morelos település közelében hétfőn a Csendes-óceáni Szökőárjelző Központ PTWC cunami veszélye. 7-es erősségű földrengés rázta meg Mexikó délnyugati részét a rengés epicentruma Acapulcótól 177 kilométerre volt.

Immár harmadszor volt földrengés Mexikóban az év azonos napján. A Kókusz-lemez az Észak-amerikai-lemez alá bukik mintegy 64 cmév sebességgel ezért a környéken. 15 hours ago74-es erősségű földrengés rázta meg Mexikó középső részét hétfőn egy ember halálát okozva.

14 hours agoEgy 76-os erősségű földrengés rázta meg hétfőn Mexikó nyugati részét hétfőn ugyanazon a napon amikor 1985-ben és 2017-ben is megmozdult a föld az országban. Alig több mint egy órája erős földrengés pattant ki Mexikó Csendes-óceáni partja mellett. A mexikói földrengés fényei.

1 day agoErős 76-os földrengés volt a nyugat-mexikói La Placita de Morelos település közelében hétfőn a Csendes-óceáni Szökőárjelző Központ PTWC cunami veszélye miatt. A mostani földmozgás az 1985-ös és a 2017-es pusztító földrengések évfordulóján történt. Nagy erejű a Richter-skála szerint 70 erősségű földrengés rázta meg a délnyugat-mexikói Acapulco.

15 hours agoHatalmas földrengés volt Mexikóban halálos áldozata is van. 18 hours agoErős földrengés rázta meg Mexikót. 1 day agoErős földrengés rázta meg Mexikót.

A rengés szerkesztés Mexikó ezen partvidéke két kéreglemez találkozásánál fekszik. Kiadták a cunamiriasztást a hullámok 1-3 méter magasak is lehetnek. Ez a harmadik földrengés Mexikó történetében mely pont ezen a napon.

1 day agoErős 76-os földrengés volt a nyugat-mexikói La Placita de Morelos település közelében hétfőn a Csendes-óceáni Szökőárjelző Központ PTWC cunami veszélye miatt. 1 day agoErős földrengés rázta meg Mexikót szökőár-figyelmeztetést is kiadtak. 15 hours agoDe nem ez az első eset hogy ilyen erős földrengés rázta meg azt a környéket.

Hatalmas földrengés volt Mexikóban - videó. Akkora földrengés volt Mexikóban hogy Magyarországon is érzékelték. 11 hours agoMint azt megírtuk a Mexikó nyugati partjainál fekvő Michoacán államot hétfőn sújtó földrengés erőssége 74-es voltA korábbi adatok 68-asra becsülték a rengés erősségét.

Erős 76-os földrengés volt a nyugat-mexikói La Placita de Morelos település közelében hétfőn a Csendes. Hétfőn délután magyar idő szerint este két. 74-es erősségű földrengés rázta meg Mexikó középső részét hétfőn ez a.


A Mexikoi Velencei Hajokazas Video Garden Bridge Outdoor Structures Outdoor

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel